Freestyle

Majdnem az összes francia síterepen található valamilyen szintű snow park, ahol a bátrabbak kipróbálhatják milyen is igazi riderek között eltölteni egy napot. Figyeljünk a fokozatosságra, tartsuk be a szabályokat és szívesen vegyük a segítő, bátorító szavakat.

Chill out a hegytetőn

Érdemes néha megállni egy-egy órára síelés közben, kiülni egy étterem teraszára, és csak bambulni a felhők feletti világot. Frissítőként ne felejtsünk el kérni egy Pastist jéggel, és a hatás nem marad el.

Aprés Ski Party

Ma már teljesen megszokott, hogy egy kimerítő, síeléssel töltött nap után valamelyik hegyi kocsmában vezetjük le a fáradalmakat. Tegyük ezt meg a Francia alpokban is hiszen számtalan lehetőség vár minket ha egy kis kikapcsolódásra és a helyi alkoholos italok egyvelegére vágyunk.

Slideshow elrejtése

Buszbérlés

A sítúrák nagy része buszos utazással történik

A kiváló minőségű, 5 csillagos autóbusz-park és a nagy gyakorlattal rendelkező, rugalmas gépkocsivezetők garantálják a problémamentes és biztonságos utazást vendégeink számára. Az autóbuszok maximálisan megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. 
Kínálatunkban 8-fős kisbusztól a 80 fős emeletes autóbuszig minden megtalálható, melyek dönthető, kiemelhető ülésezéssel, légkondícionálóval, konyhával, toalettel, TV-vel, DVD lejátszóval felszereltek. 

 

Árakról érdeklődjön irodánkban!

Biztosítás

Irodánk számára Utasaink biztonsága a legfontosabb külföldi tartózkodásuk idején is. Utasbiztosításban együttműködő partnerünk az  AEGON Biztosító.

Irodánkban kedvezményesen köthető AEGON Világlátó Arany fokozatú utasbiztosítás Szlalom kiegészítéssel, mely téli sportbalesetekre is kiterjed!

Napi díja:
500 Ft
/fő/nap felnőtteknek 750 Ft helyett!
400 Ft/fő/nap gyerekeknek 14 éves korig.

Díjtáblázat: >>>katt<<<

Biztosítási szabályzat: >>> katt<<<

 

Felszerelés bérlés

Amennyiben nincs saját felszerelésed nálunk kölcsönözni is tudsz kedvezményes áron.

Részletekért kattints az alábbi linkre:

KATT